Tillsammans – en sommarturné

KUND: PAF

Från ax till limpa.
med tidigare erfarenhet från andra musikproduktioner skapade vi ett turnékoncept på uppdrag av PAF. Deras målsättning var att komma ut till en bred publik med sitt budskap – Det blir roligare tillsammans. Bärande idé var att allsången ”personifierade” det budskapet. Paf ville också få fram sitt samhällsengagemang så intäkterna för Allsångshäftet gick till Bris. Konserten genomfördes på 10 orter och var gratis för publiken. Mitt i föreställningen spelades det bingo. Populärt bland publiken och Pafs sätt att visa upp sin verksamhet. Ett unikt koncept i nöjessverige. Showens huvudperson var folkkära Magnus Carlsson och till sin hjälp hade han Shirley Clamp och Linda Bengtzing som alternerade under turnéen.

Amneteg & Friends stog för idé, produktion, grafisk prodil och genomförande. Till vår hjälp hade vi duktiga Unika Nöjen som skötte ljud och ljus.
Jocke Stenhammar var turnéledare. Både publik, artister och uppdragsgivare trivdes. Vi satta bland annat publikrekord på Böda Camping med över 8000 besökare.